Vy Bus4you (fd Nettbuss) – det bekväma alternativet

Vy Bus4you

Vy Bus4you fd Nettbuss fokuserar starkt på att passagerarna skall ha bekvämlighet samt lugn och ro på deras resor. Samtliga bussar har tre bara rader (en dubbelrad och en enkelrad) med gott om utrymme mitt i mellan dubbelraden. Därtill har alla bussar trådlöst internet (wi-fi). Detta gör att man har utrymme och möjlighet att arbeta (till skillnad från vanliga dubbelsäten där det oftast blir för trångt) och att slappna av på ett bättre sätt än på vanliga bussar.

Vy Bus4you riktar in sig på bland annat affärsresenärer men även vanliga privata resenärer som vill vara uppkopplade mot internet på sin resa. Det är i princip alltid billigare att resa med Vy Bus4you än att ta tåget och det är mycket bekvämare och större möjlighet till arbete under resorna än på vanliga bussar.

Du som kund kommer inte märka någon skillnad efter ägarbytet då samma koncept som tidigare kommer att användas för resorna och bussarna. Du kommer att kunna välja på Nettbuss/Bus4you precis som vanligt och till samma låga pris och höga kvalitet. Du kommer också kunna hitta extra billiga bussresor via Vy Express som är tillägnat för prisjägare.

Vy Bus4you är ett relativt nytt bussbolag som, i dagsläget, trafikerar följande städer:
Borås, Göteborg, Helsingborg, Jönköping, Linköping, Lund, Malmö, Norrköping, Stockholm, Uppsala, Oslo, Arboga, Fagersta, Karlskoga, Karlstad, Kristinehamn, Köpenhamn, Ludvika, Mjölby, Moss, Motala, Oslo, Sarpsborg, Smedjebacken, Söderbärke, Tanum, Uddevalla, Västerås, Årjäng & Örebro. Man trafikerar även alla de stora flygplatserna i Sverige.

Besök www.Bus4you.se om du vill boka bussresor på samma sätt som tidigare med samma kvalitet som när det hette Bus4you.

Man erbjuder marknadens lägsta priser, miljövänliga resor och ultimat komfort – det kan du vänta dig när du reser med Bus4you. Med nästan 60 års erfarenhet inom industrin har de utvecklat en verksamhet som år efter år blivit utnämnd till den med flest nöjda kunder. Behöver du åka från Västerås till Arlanda? Eller funderar du på en åktur till Oslo? Bland det stora utbudet av bussförbindelser kan du välja dem som passar dig bäst – oavsett om du bara vill åka till nästa stad eller till ett av våra grannländer. I vilket fall som helst kan du räkna med hög kvalitet när du väljer Bus4you fd Nettbuss, och det är trots allt just deras avsikt.

Bus4You – fd Nettbuss – nöjdast kunder

Bus4You fd Nettbuss har blivit valt till företaget med Sveriges mest nöjda kunder – åtta år i rad! Inte illa för ett bussbolag, eller hur? Företagets prestigefyllda titel är dock inte så förvånansvärd med tanke på vad som erbjuds. När du väljer att resa med Bus4You får du tillgång till gratis wifi, eluttag, stort benutrymme och en stor, bekväm fåtölj att vila i. Du väljer mellan de två kategorierna plus (1:a klass) och ekonomi (2:a klass) beroende på om du prioriterar komfort eller låga priser. Som resenär i första klass väljer du själv om du vill sitta bredvid ett eventuellt sällskap eller om du vill sitta på en av singel-fåtöljerna och njuta av att vara för dig själv.

Vy express fd Nettbuss Express – Budgetalternativet

Tycker du också att det har blivit dyrt att resa? Det ökade antalet resor med olika transportmedel har blivit en vardag som inte bara resulterat i ökade utgifter utan även i avsevärd miljöförstöring. Vy Bus4you fd Nettbuss är medvetna om de nämnda konsekvenserna, och syftar till att erbjuda billiga resor som dessutom är snälla mot miljön. Att åka med dem innebär därför att du betalar marknadens lägsta priser, men också att du väljer ett transportmedel som fått stämpeln ”Bra miljöval” av Naturskyddsföreningen. Företaget är därför ett utmärkt val för dig som vill vara snäll mot både miljön och plånboken.

Boka din nästa bussresa hos Bus4you.se om du vill hitta prisvärda resor och åka med komfort. Svenskt kvalitetsindex har gjort mätningar hos de svenska folket och utsett Bus4you fd Nettbuss till prisvinnare inom segmentet ”Sveriges nöjdaste kunder” vad gäller bussresor. Detta pris har dom fått de 8 senaste åren.

Nöjda kunder enligt Svenskt Kvalitetsindex (SKI)

Bus4You fd Nettbuss och deras billigare express variant ligger högst i toppen när Svenskt Kvalitetsindex (SKI) gjorde sin undersökning bland Sveriges största bussbolag. Vi vill också tillägga att de har vunnit denna utmärkelse nio år i rad.

nettbuss VY bus4you betyg

Flygbussar

När det är dags att åka på semester eller av andra anledningar besöka flygplatsen har man inte alltid så mycket bagage med sig. Då kan det vara onödigt att betala för en dyr taxiresa när man kan välja en buss som erbjuder optimal komfort till betydligt lägre priser. Även om du skulle ha flera resväskor med dig kan det vara en självklar fördel att välja ett billigare alternativ till flygplatsen och spara slantarna till Tax-free butiken – för den nya Dolce & Gabbana parfymen är trots allt ganska trevlig.

Bussarna från Vy Express och Vy Bus4You kör dig till flygplatsen i god tid inför avresan och ser dessutom till att du kommer dit på bekvämaste möjliga sätt. Just nu kör man till följande flygplatser:

  • Landvetter
  • Arlanda
  • Köpenhamns flygplats Kastrup
  • Oslos flygplats Gardermoen

Bussarna kör dagligen och du kan köpa biljetter via hemsidan, telefon, appen, en återförsäljare eller via biljettautomater. Netbuss har också en puktlighet på 98 %, så du kan vara säker på att ni kommer fram i god tid.

Upptäck Köpenhamn

Köpenhamn utgör tillsammans med Malmö Öresundsregionen, som illustrerar det starka samarbetet mellan Sverige och vårt vackra grannland Danmark. Eftersom du i dagsläget kan resa så snabbt, billigt och bekvämt vore det en stor förlust att inte unna dig en resa till en av Europas vackraste städer. Danmark har vid flera tillfällen röstats fram till det ”lyckligaste landet”, d.v.s. landet med den lyckligaste befolkningen, och det är ingen dum idé att undersöka varför. Köpenhamn bjuder på en kombination mellan nordisk arkitektur, kultur och tradition och det kontinentala Europas influenser.

Vy Express åker till och från Köpenhamn flera gånger om dagen, så du väljer själv om du vill åka över till Pölse-landet och se dig omkring i ett par timmar innan du åker hem igen, eller om flera dagar i landet vore en mer intressant idé. I vilket fall som helst kan du räkna med att våra bussar kommer vara på plats, och du är alltid välkommen att köpa biljetter i sista minuten eller kontakta kundtjänsten vid eventuella frågor. Trygghet utgör en stor del av vårt koncept, och med 98 % punktlighet kan du räkna med att bussarna är på plats i tid.

Upptäck Oslo

Vackra fjordar, täta skogar och fantastiska vintrar – så skulle nog många turister beskriva Norge. Vi svenskar är lyckligt lottade att bo i ett så vackert land som Sverige, men det norska grannlandet bjuder på andra skandinaviska traditioner, seder och arkitektur som kan vara intressanta att se för att förstå den nordiska kulturen ännu bättre. Oslo är en mindre stad än exempelvis Köpenhamn och kräver egentligen inte så mycket tid för att du ska kunna se stadens centrum och mest kända attraktioner. Med bussar som går dagligen mellan Oslo och våra svenska städer kan du enkelt hoppa på en spontan resa till Norge och utforska Vikingaskeppsmuséet och alla andra spännande sevärdheter. Varför inte planera en resa redan i helgen?

Internet & komfort

Vy Bus4you fd Nettbuss erbjuder gratis WiFi. Det innebär att du kan surfa fritt och njuta av din resa.

Som resenär har du dessutom toalett, ventilation och eluttag tillgängliga. Som passagerare på Bus4You har du ett eluttag bredvid din fåtölj om du åker i första klass. Om du däremot väljer andra klass finns det endast ett eluttag per dubbelsäte.

Biljetter

Biljetterna måste köpas i förväg, och det kan enkelt göras via hemsidan Bus4you.se, appen, telefon, hos en återförsäljare eller i en biljettautomat. Vid resor mellan Västerås och Arlanda går det också bra att köpa biljetten på bussen.

Du kan betala via bankkort, faktura, PayEx, Klarna, banköverföring eller företagsfaktura.

Rabatter

Som pensionär, student, ungdom eller barn får du rabatt på resorna. Rabatterna ligger på 20 %, och kräver att du kan visa upp legitimation samt studentkort eller liknande.

Bagage

Samtliga resenärer är välkomna att ta med sig ett handbagage och en normalstor väska. Om du skulle ha mer bagage är du välkommen att ta med ytterligare en väska mot en avgift. Resväskornas mått får vara max 40 x 30 x 20 cm och vikten får inte överstiga 25 kg.

Kundtjänst

Ibland kan det uppstå situationer då du behöver komma i kontakt med företaget, och då är du varmt välkommen att höra av dig till dom. De är också tillgängliga via e-post på [email protected] eller via telefon på +46771-151515. Du är också välkommen att skriva till deras postadress som du hittar nedan.

Växel 0771-151515

Vy Buss AB
Polhemsplatsen 5
411 11 Göteborg

Slutord

Bussbolaget Vy Bus4you gör resan till en fridfull och avslappnande tur. Du väljer själv om du vill åka med exklusiva Bus4You eller det billigare alternativet Vy Express, men i vilket fall som helst får du en pålitlig resepartner som du kan räkna med. Vårt mål är att erbjuda framtidens transportmedel genom mindre miljöpåverkan, låga priser och enastående bekvämligheter. Vy Bus4you fd Nettbuss ämnar också att fortsätta bli valt till Sveriges mest uppskattade bussbolag, och vi är måna om dina önskemål, behov och trygghet. När du reser med oss kan du vara säker på att vi gör allt för att du ska trivas, och vi ser fram emot att träffa dig ombord!

Boka din bussresa hos Bus4you.se om du vill få en komfortabel resa till ett billigt pris. 

Lämna ett svar