Bussar mellan Karlstad och Arlanda

Det tar omkring 4 till 4,5 timmar att resa med buss från Arlanda till Karlstad. Det här är ett billigt men mycket bekvämt alternativ för dig som behöver resa till eller från flygplatsen. Med många avgångar är det möjligt att åka buss från Karlstad till Arlanda under merparten av dygnets timmar.

Bussbolag som kör flygbuss mellan Karlstad och Arlanda

Ett bussbolag som trafikerar denna sträcka är Bus4you.se. De erbjuder väldigt bra priser på bussresor med massor av bekvämligheter som till exempel:
Stora sköna fåtöljer
Stort benutrymme
Wi-Fi (gratis)
Eluttag
Toalett ombord
Möjlighet att sitta själv eller tillsammans med ditt sällskap
98% punktlighet

Kika in på Bus4you och se om deras priser och erbjudanden passar dina önskemål.

Buss eller annat färdmedel

Det går att resa från Karlstad till Arlanda på flera sätt. Du kan till exempel flyga eller åka tåg. Men det blir inte lika billigt som att ta bussen. Dessutom ska det nämnas att det inte är särskilt stor skillnad på restid om vi jämför tåg och buss.

Snabbt och lätt utan byten

Det finns bussar från Karlstad till Arlanda utan byten. Dessa är snabba och bekväma alternativ. Du tar bussen från centralstation och släpps av vid den terminal som du ska flyga från. Det är bara att stiga ombord med ditt bagage på bussen för att inom några timmar vara på flygplatsen vi gaten!

För alla typer av resenärer

Om du flyger mycket i jobbet är buss ett lämpligt alternativ. Du kan välja bland bussbolag som ger dig stora och mycket bekväma säten. Du får plats med datorn för att jobba på väg och du har givetvis tillgång till wi-fi under resans gång utan extra kostnad.

Andra viktiga detaljer som finns på moderna flygbussar till flygplatsen är:

  • Eluttag
  • Gott om benutrymme
  • Toalett på bussen
  • Möjlighet att sitta själv eller med sällskap

Du kan med andra ord resa mycket bekvämt och få ut mycket mer av tiden på bussen.

Privatpersoner och familjer som ska flyga från Arlanda kan också se stora fördelar med att ta bussen. Bekvämligheten får betydelse när barn och ungdomar kommer med. Att slippa ta med bilen och parkera den på flygplatsen är också bekvämt.

Med buss från Karlstad till Arlanda behöver du heller inte be vänner och familj om hjälp med skjuts. Det kommer att uppskattas när du måste åka mycket tidigt för att hinna checka in till första morgonflighten.

Se till att du kommer iväg i tid

De bästa bussbolagen som erbjuder resor mellan Arlanda och Karlstad med buss jobbar på ett sätt som gör att de håller tidtabellen. Men kom ihåg att det finns sådant som bussbolagen inte kan råda över som till exempel trafiken.

När du väljer avgång är det alltid att rekommendera att du åker lite tidigare. Då kommer du inte att börja svettas när det plötsligt går lite långsammare på grund av vägarbete. Är du ute i god tid kan du verkligen slappna av och njuta av allt som du får på bussresan. Kanske är det en välbehövd tupplur i sätet som är skönt att vila i.

Vad kostar det att åka buss till Arlanda?

Hur mycket bussen från Karlstad till Arlanda kommer att kosta beror på bolag samt avgång. Det finns riktigt billiga busslinjer där du inte betalar mer än omkring tvåhundra kronor. Ta reda på om det finns erbjudanden och om du kan spara pengar på att boka din biljett i förväg. Det kan också vara så att bokningar direkt online eller med app ger visa prisfördelar.

Som vi nämner ovan
Kika in på Bus4you.se och se om deras priser och erbjudanden passar dina önskemål. Nettbuss är ett bussbolag som trafikerar ovan nämnda sträcka.