Bussar mellan Jönköping och Landvetter

Kom pigg till flyget med buss från Jönköping till Landvetter. Bussresan tar inte ens två timmar och du får med allt bagage utan problem. Du har flera bussavgångar varje dag att välja från vilket gör det möjligt att passa in bussresa med flygavgång.

  • Restid under 2 timmar
  • Välj en bekväm buss med wi-fi och toalett
  • Punktlighet är viktigt om du skall med ett flyg

Bussbolag som kör flygbuss mellan Jönköping och Landvetter

Ett bussbolag som trafikerar denna sträcka är Bus4you.se. De erbjuder väldigt bra priser på bussresor med massor av bekvämligheter som till exempel:
Stora sköna fåtöljer
Stort benutrymme
Wi-Fi (gratis)
Eluttag
Toalett ombord
Möjlighet att sitta själv eller tillsammans med ditt sällskap
98% punktlighet

Kika in på Bus4you och se om deras priser och erbjudanden passar dina önskemål.

Enkelt att boka bussbiljett

Då du behöver ta dig från Jönköping till Landvetter flygplats kan du boka din bussbiljett på flera sätt. Det går att använda bussbolagens hemsidor där du kan boka och köpa din biljett. Du kan också ringa för att bli guidad via telefonsupporten.

Många väljer dock det smarta alternativet att boka buss till Landvetter från Jönköping med mobilen. Det här är verkligen smidigt. Men mobilen kan du till och med få plats på en buss till flygplatsen 15 minuter innan den avgår!

Kommer du i tid?

Det är förvånansvärt effektivt att åka buss till Landvetter från Jönköping. Då du väljer en direktlinje går det mycket fort. Under rusningstimmar kan resan ta lite längre tid men det har bussbolaget räknat med. Du ser i tidtabellen när du kan förväntas vara framme. Om du använder dig av en mobil app bör du också kunna se om det har uppstått förseningar.

Ta bussen hem från flygplatsen

Glöm inte bort att du också kan boka buss från Landvetter till Jönköping. När du kommer fram med flyget kan det kännas skönt att veta att en bekväm bussresa väntar. Du får enkelt på ditt bagage och kan sedan luta dig tillbaka på vägen mot Jönköping Resecentrum. Boka med mobilen på väg hem eller boka redan innan du åker!

Skönt att lämna bilen hemma

En stor fördel med att ta buss till Landvetter flygplats från Jönköping är att du kan lämna bilen hemma. Resan med buss tar inte mer än 1 timma och 40 minuter. Den tiden kan du använda till att se ut genom fönstret, vila, jobba eller umgås med ditt resesällskap.

När du kommer fram till flygplatsen är det skönt att slippa ordna med parkering. Parkering är ju inte gratis och det tar tid att ta hand om detta. Med buss kliver du rakt in i terminalen och gör dig redo för att flyga.

Det är också en fördel att slippa be om skjuts. Du ordnar enkelt resan till Landvetter från Jönköping på egen hand med de smidiga bussresorna.

Som vi nämner ovan
Kika in på Bus4you.se och se om deras priser och erbjudanden passar dina önskemål. Nettbuss är ett bussbolag som trafikerar ovan nämnda sträcka.