Bussar mellan Västerås och Arlanda

Det är väldigt enkelt att ta sig från Arlanda flygplats till Västerås och tvärtom från Västerås till Arlanda med buss. Resesättet är bekvämt och prisvärt. Istället för att betala för parkering på flygplatsen eller be någon om att skjutsa kan du kliva på en buss centralt på Västerås resecentrum. Inom 1,5 timme är du framme vid flygplatsen.

Bussbolag som kör flygbuss mellan Västerås och Arlanda

Ett bussbolag som trafikerar denna sträcka är Bus4you.se. De erbjuder väldigt bra priser på bussresor med massor av bekvämligheter som till exempel:
Stora sköna fåtöljer
Stort benutrymme
Wi-Fi (gratis)
Eluttag
Toalett ombord
Möjlighet att sitta själv eller tillsammans med ditt sällskap
98% punktlighet

Kika in på Bus4you och se om deras priser och erbjudanden passar dina önskemål.

Flygbussar mellan Västerås och Arlanda utan byten

En av de främsta fördelarna med busslinjerna som går mellan Västerås och Arlanda är att det rör sig om direktbussar. När du har lastat på bagaget på bussen behöver du inte fundera på att få av det för ett byte. Du kan ta det lugn och se fram emot att nå flygplatsen i god tid för din flygavgång.

Hur snabbt går det?

Normalt sett bör det inte vara några förseningar med bussen till flygplatsen. Inte om busschauffören får bestämma. Men det finns förstås saker som den som kör bussen inte kan påverka.

Om du vet att du behöver åka från Västerås till Arlanda under rusningstid är det klokt att välja en tidigare avgång. Då blir det mer utrymme för köer och annat som kan dyka upp på vägen. Åk tidigare för att ta det hela med ro och inte komma för nära din avgång och check-in!

I nuläget har du för det mesta tillgång till bussar till Arlanda två gånger per timme. Det gör att du ganska enkelt kan hitta avgången som kommer att passa din resa allra bäst. Betänk att du även kan boka resan med din mobiltelefon så att du slipper ta dig till ett biljettkontor för att få dina bussbiljetter.

Flera val ger ännu bättre möjligheter

I och med att det finns flera bolag som ordnar med buss mellan Västerås och Arlanda är det relativt enkelt att hitta en passande resa. Priserna skiljer sig inte så stort men själva rutten kan se lite olika ut beroende på det bolag som du åker med.

Du kan åka buss till Arlanda från Västerås under tidiga morgontimmar såväl som sent på kvällen. Men chansa inte. Ta alltid reda på tidtabell i god tid så att du kan planera din resa på bästa möjliga sätt.

När du kommer tillbaka

När du kommer tillbaka till Arlanda och behöver åka buss till Västerås kan du använda dig av samma bekväma system som då du reste. Du kan boka och köpa din biljett med app och sedan hoppa på bussen direkt vid Arlanda. Det går bussar från tidig morgon från Arlanda till Västerås.

Priser för bussresan till Arlanda

Det blir mycket billigt att åka med buss från Västerås till Arlanda. Här finns det pengar att spara. Du kan räkna med att det kommer att kosta omkring tvåhundra kronor för en enkel resa. Men det finns också datum och tider då priset kan bli lägre.

När du bokar resan med din mobiltelefon kommer du se tydligt och klart vad den kommer att kosta. Ta reda på om det finns några särskilda rabatter som du skulle kunna utnyttja för att nå Arlanda från Västerås ännu billigare!

Som vi nämner ovan
Kika in på Bus4you.se och se om deras priser och erbjudanden passar dina önskemål. Nettbuss är ett bussbolag som trafikerar ovan nämnda sträcka.