Bussar mellan Borås och Landvetter

Från Borås är det ganska nära till Landvetter flygplats, men du kanske drar dig för att ta bilen då du ska flyga. Ett enklare sätt att resa på är med buss från Borås till Landvetter. Bussarna går från tidig morgon till sen kväll och passar mycket väl samman med flygavgångar från flygplatsen.

Punklightet är verkligen viktig eftersom du ska passa ett flyg. Bussbolagen som erbjuder resor från Borås till Landvetter vet att det kan uppstå förseningar under rusningstid. Det reflekteras i deras körscheman.

Om du åker under rusningstid kommer bussresan att ta längre tid. Det får du räkna med. Samtidigt kan du känna dig trygg då du åker med en chaufför som inte måste stressa för att klara av ett orimligt tidsschema.

Bussbolag som kör flygbuss från Borås till Landvetter

Ett bussbolag som trafikerar denna sträcka är Bus4you.se. De erbjuder väldigt bra priser på bussresor med massor av bekvämligheter som till exempel:
Stora sköna fåtöljer
Stort benutrymme
Wi-Fi (gratis)
Eluttag
Toalett ombord
Möjlighet att sitta själv eller tillsammans med ditt sällskap
98% punktlighet

Kika in på Bus4you och se om deras priser och erbjudanden passar dina önskemål.

Hur lång tid tar det?

Om du tar en direktbuss till Landvetter från Borås kan du räkna med att det tar omkring 40 minuter att komma fram. Under vissa timmar kan det bli mer än så och det särskilt om bussen inte är en direktlinje.

Kom ihåg att räkna ut tiden du har för resan baserat på den tid du behöver för check-in på flygplatsen. Ett råd är att lägga till lite mer tid för att slippa stressa när du kommer fram.

Boka din bussbiljett med mobilen

Numera kan du boka din biljett med buss från Borås till Landvetter med mobiltelefonen. Det här är mycket smidigt och ger dig också möjligheten att få fatt i en biljett i sista minuten. Du kan boka en kvart innan bussen avgår!

Den här funktionen kan du också använda när du kommer tillbaka och behöver buss från Landvetter till Borås. Mobil-bokning gör det enkelt och bekvämt att resa med buss till flygplatsen.

Bästa sättet att åka till Landvetter på

För många är buss till Landvetter från Borås det allra bästa alternativet. Detta oavsett om det rör en arbetsresa där det är fint att kunna jobba på bussen med tillgång till wi-fi, eller om hela familjen med bagage ska med.

Med buss behöver du inte tänka på var du ska ställa en bil, hur du ska få plats med bagage, eller när du ska få iväg det där mejlet innan flyget går. Bussen är säker och trygg och du kommer fram snabbt och lätt i ditt bekväma säte.

Som vi nämner ovan
Kika in på Bus4you.se och se om deras priser och erbjudanden passar dina önskemål. Nettbuss är ett bussbolag som trafikerar ovan nämnda sträcka.