Bussar från Stockholm city till Arlanda

Det är inte bara Arlanda Express och taxibilar som går till Arlanda, det billigaste alternativet är istället bussarna som går till Arlanda. I dagsläget finns det två busslinjer som konkurrerar: Flygbussarna och Swebus.

Flygbussarna avgår till Arlanda från T-centralen med stopp vid S:t Eriksplan, Haga Forum,  Haga Norra, Frösunda samt Järva krog för bussar från Stockholm City. Därtill går flygbussar även från Kista Centrum, Norra Stationsgatan, Stockholmsmässan, Torshamnsgatan, Ärvingevägen och Viderögatan.

Att åka med Flygbussarna till Arlanda kostar 99 kr per person enkel resa, om man köper resan på nätet.  På bussen tillkommer 20 kr. Vissa bussar är snabbussar och tar 30-35 minuter, de som stannar på olika hållplatser tar 45 minuter.

Boka Flygbussarnas flygbuss här.

Swebus flygbussar avgår till Arlanda från T-centralen och är en direktbuss som tar 35 minuter. Swebus bussar har gratis internet och eluttag. Resan kostar 89 kr per person för enkel resa om man köper resan på nätet dagen innan avresa.

Boka Swedbus flygbuss här.

Swebus är alltså den billigaste flygbussen till Arlanda. Priserna bör också jämföras med taxibilarnas cirkapris 350 kr och Arlanda Express pris på 240 kr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *