Bussar mellan Årjäng och Arlanda

Åker du från Årjäng? Lyckas ost! Årjäng har ett av de mest natursköna landskapen i Värmland. Resan till Arlanda flygplats går från busstationen och tar cirka fem timmar och femtiofem minuter – och det är en mycket bekväm resa. Det är en utmärkt idé att åka buss och du behöver inte tänka på att boka parkering på flygplatsen, vilket annars är en kostnad som tillkommer. Du kan sjunka ner i den sköna, vadderade stolen och läsa eller lyssna på musik – för att sedan rulla upp framför terminalen.

Ett bussbolag som trafikerar denna sträcka är Bus4you.se. De erbjuder väldigt bra priser på bussresor med massor av bekvämligheter som till exempel:
Stora sköna fåtöljer
Stort benutrymme
Wi-Fi (gratis)
Eluttag
Toalett ombord
Möjlighet att sitta själv eller tillsammans med ditt sällskap
98% punktlighet

Kika in på Bus4you och se om deras priser och erbjudanden passar dina önskemål.

Buss eller annat färdmedel

Det finns flera färdsätt från Årjäng till Arlanda. Du kan också buss och byta till tåg, det är förstås lite besvärligare och du behöver kanske ditt bagage mellan färdmedlen. Naturligtvis kan du åka i egen bil, men då får du den extra kostnaden för parkering på Arlanda, och om du inte bokar en närliggande parkering landar du inte vid terminaldörren på en gång. Om det nu är lite bekvämlighet du önskar förstås. 

Snabbt och lätt utan byten

Du åker från Årjängs busstation direkt till Arlanda flygplats, chauffören tar hand om ditt bagage och det enda du behöver tänka på är dig själv – och att kliva av vid terminaldörren. Somnar du i den behagligt vadderade stolen blir du väckt vid Arlanda.

För alla typer av resenärer

Vem som helst kan åka med bussen och njuta av de sköna fåtöljerna. Om du ska åka på semester är det trevligt med bekvämlighet och att kunna fokusera på resan, kanske läsa på lite om resmålet eller ha dina tankar på annat håll. Det kan du göra här. Är det en arbetsresa kan du planera det kommande mötet, det finns plats för din laptop och naturligtvis tillhandahålls wi-fi kostnadsfritt.

Du erbjuds också:

  • Eluttag
  • Gott om benutrymme
  • Toalett
  • Valmöjlighet att sitta själv eller med resesällskap

Bussen fungerar mycket bra även när du reser med familjen. Barnen sitter bekvämt och kan vila ut på resan med videospel eller musik.

Se till att du kommer iväg i tid

Bussen från Årjäng avgår punktligt och du kommer fram i tid. Dock kan det finnas hinder på vägen utanför busschaufförens makt att ändra på dem, men oftast påverkar detta inte tidtabellen.
Ta gärna en avgång tidigare för att vara lite extra trygg, det är inte kul att sitta i bussen med bultande hjärta och titta på klockan. Bussresan är till för att du ska kunna sjunka ner i den bekväma stolen och slappna av.  

Vad kostar det att åka buss till Arlanda?

Du kan välja och priset varierar beroende på avgång – men håll koll, det kan finnas riktigt fina priser runt tvåhundra kronor. Du kan också hålla koll på erbjudanden här på sajten, då kan du spara pengar på biljetten. Ibland kan det vara billigare att boka direkt via vår app, ta en titt på detta så att du är säker på att få det bästa priset.