Bussar mellan Linköping och Stockholm

Åk buss från Linköping till Stockholm och njut av en bekväm resa som är över på cirka 2,5 timmar. På bussen har du alla bekvämligheter du behöver för att jobba en stund, slappna av och umgås med eventuellt resesällskap.

  • Restid ca 2,5 timmar
  • Välj bekväma bussar med Wi-fi och toalett

Bussbolag som kör mellan Linköping och Stockholm

Ett bussbolag som trafikerar denna sträcka är Bus4you.se. De erbjuder väldigt bra priser på bussresor med massor av bekvämligheter som till exempel:
Stora sköna fåtöljer
Stort benutrymme
Wi-Fi (gratis)
Eluttag
Toalett ombord
Möjlighet att sitta själv eller tillsammans med ditt sällskap
98% punktlighet

Kika in på Bus4you och se om deras priser och erbjudanden passar dina önskemål.

När avgår bussen?

Det beror lite på när du ska åka. Men under morgontimmar och kväll har du en avgång i stort sett varje timme. Det ger en god flexibilitet och du kan också anpassa avgången till framkomsten på ett smart sätt.

I och med att resan inte tar mer än cirka 2,5 timmar slipper du dötid då du kommer fram. Ett möte i Stockholm blir enkelt att passa på detta vis. När du ska hem igen kan du åka med buss från Stockholm till Linköping utan att behöva vänta länge på avgången.

Om du vill undvika förseningar kan det vara klokt att åka med bussavgångar som inte tar sig ut och in i städer under rusningstid. Även om bussbolagen räknar med mer trafik under dessa tidpunkter för sina tidtabeller är det smart att tänka på att det kan bli längre köer än beräknat.

Enkelt att boka med mobilen

En stor fördel med bussar från Linköping till Stockholm, och tvärtom, är att du enkelt kan boka din biljett med din mobiltelefon. Dessutom kan du få meddelanden om eventuella förseningar.

Mobiltjänsten gör det också möjligt att snabbt få fatt i en biljett. Att du inte har planerat din bussresa flera veckor i förväg är inga problem. Med din mobiltelefon kan du på kort tid ta reda på tidtabell och få din biljett till en lämplig avgång.

Vad kostar biljetten?

Idag kan du få mycket attraktiva priser för buss mellan Linköping och Stockholm. Räkna med från en hundralapp och upp för enkel tur. Det exakta priset kommer att bero på bussbolag och avgång men det går att konstatera att det här är prisvärda resor som spar både tid och pengar.

Ta bussen istället!

Om du ska åka till Stockholm i arbetet eller för nöjes skull finns det god anledning att beakta att ta bussen. Inte bara för att du sitter bekvämt och får möjlighet att verkligen njuta av vägen dit. Med buss slipper du fundera på vad du ska göra med din bil då du kommer fram.

Direktbussar till Stockholm och sedan tillbaka till Linköping är tidsbesparande. Du vet att du kan bege dig direkt till din destination i staden då du kommer fram. Många gånger till fots eftersom bussen anländer centralt.

Som vi nämner ovan
Kika in på Bus4you.se och se om deras priser och erbjudanden passar dina önskemål. Nettbuss är ett bussbolag som trafikerar ovan nämnda sträcka.