Bussresor i Europa

Idag kommer du enkelt iväg på resor i Europa med moderna bussar som erbjuder bekvämlighet och säkerhet. Med olika bussbolag kan du resa från Stockholm, Göteborg och Malmö vidare mot Köpenhamn, Berlin och Paris. Det går också att nå mindre destinationer i europeiska länder tack vare väl utvecklade bussnätverk. Här nedanför kan du hitta lite populära bussresor i Europa som vi rekommenderar.

Billiga och bekväma bussar – jämför priserna

Bus4you.se och Flixbus.se är två riktigt bra och prisvärda bussbolag. Tillsammans trafikerar de i princip hela Sverige & stora delar av Europa. Jämför alltid dessa två bolagens priser när du skall resa någonstans. Om priserna är likvärdiga för en sträcka så rekommenderar vi alltid Bus4you.se eftersom de har bekvämare säten och bussar än Flixbus.se.

Stockholm oslo med buss

Bussar mellan Stockholm och Oslo

När du vill åka med buss mellan Stockholm och Oslo kan det vara klokt att jämföra avgångar. Inte bara med ...
Läs mer
Göteborg oslo med buss

Bussar mellan Göteborg och Oslo

Det tar inte mycket längre att åka buss från Göteborg till Oslo än från Göteborg till Malmö. Med en restid ...
Läs mer
bussresor till alperna

Bussresor till Alperna

Skidsemester i Alperna. Det är en dröm för många. Men tyvärr så förblir det bara en dröm för de allra ...
Läs mer
bussresor till danmark

Bussresor till Danmark

Det finns många bussbolag som erbjuder bussresor till Danmark, både reguljära resor och anordnade resor. Bolagen åker mest från de ...
Läs mer
bussresor till tyskland

Bussresor till Tyskland

Tyskland erbjuder mycket fin shopping och många populära städer. Huvudstaden Berlin är ett resmål som lockar fler och fler svenskar ...
Läs mer
bussresor till frankrike

Bussresor till Frankrike

Ska man åka till Frankrike så är det Paris som är det allra mest populära resmålet. Staden brukar ofta kallas ...
Läs mer
Helsingborg Kastrup buss

Bussar mellan Helsingborg och Kastrup

Om du ska flyga från Köpenhamn kan du ta buss från Helsingborg till Kastrup. Resan går över Öresundsbron och tar ...
Läs mer
Göteborg Kastrup buss

Buss mellan Göteborg och Kastrup

Det är enkelt och smidigt att flyga från Kastrup även då du bor i Göteborg. Du kan ta buss från ...
Läs mer
Rosa bussarna

Rosa bussarna

Rosa bussarna är namnet på ett resebolag som anordnar en rad olika resor med buss runt om i världen. I ...
Läs mer

Bussar för resor i Europa

Från en liten svensk stad går det att resa till många spännande destinationer på kontinenten. Men för att resa under många timmars tid gäller det att sitta bekvämt. Det är klart att det blir pauser på spännande platser. Det är ju en del av upplevelsen med resor i Europa med buss!

Utöver pauser bör du få:

  • Bekväma säten
  • Wi-fi gratis
  • Gott om plats för bagage
  • Toalett på bussen
  • Eluttag för dina prylar
  • En kunnig, säkerhetstänkande, chaufför

Det här är punkter som sörjer för en säker och trygg resa. Det är också dessa egenskaper som gör att du kan åka mycket längre i en buss. Allt som du behöver för att slappna av finns ju där!

Resor för hela familjen

Har du tänkt på att du kan åka med buss till Europa istället för att flyga eller ta tåget även med familjen? Det finns stora pengar att spara på detta vis. Det tar längre tid att åka, men den här tiden kan bli till kvalitetstid då ni umgås på bussen.

För barnfamiljer med barn och ungdomar som uppskattar att se ut genom fönstren under resan kan det vara mycket roligare att resa på detta vis än till exempel med nattåg eller flyg. Stopp på vägen är också en del av äventyret som både barn och vuxna kan se charmen med.

På bussen är det enkelt att komma åt underhållning i form av film, musik och böcker. Barn kan sitta extra bekvämt på stolar som går att fälla bakåt för bättre vila. Resor i Europa med buss kan bli mycket mysigare än att bila då ingen i ressällskapet måste fokusera på själva körandet.

Kom iväg på en gång!

Det går snabbt att boka bussresor till Europa direkt online. Du kan på kort tid få mer information om destinationer och när du kan ta bussen. Sedan är det bara att köpa biljett och se fram emot avresedatum. Det går att planera en längre resa till flera spännande europeiska städer på detta vis.

Gör slag i saken och res till staden som du alltid har velat se. Med bussen får du råd med resan och det finns som sagt mycket att se på vägen dit. Åk ensam eller med sällskap. En bussresa till Europa kan vara så pass nära som Köpenhamn eller gå till en ovanligare ort i ett sydeuropeiskt land som Spanien.

Med bra priser och bekväma bussar är det inte så mycket att fundera på. Boka in din resa nu och upptäck Europa med buss!

Som vi nämner ovan….

Kika in på Bus4you.se och FlixBus.se och se vad de kan erbjuda och jämför de två bolagens priser