Bussar mellan Stockholm och Oslo

När du vill åka med buss mellan Stockholm och Oslo kan det vara klokt att jämföra avgångar. Inte bara med tanke på pris. Det kan nämligen skilja sig mer än en timme i restid beroende på när du åker.

Det finns bussresor från Stockholm till Oslo som kommer fram på omkring 9 timmar medan andra kan ta 10.5 timmar och mer. Restiden påverkas av saker som byten och om bussen måste ta sig genom rusningstrafik. Men oavsett vilket ska du välja moderna och bekväma bussturer!

Bussbolag som trafikerar denna sträcka

Ett bussbolag som trafikerar denna sträcka är Bus4you.se. De erbjuder väldigt bra priser på bussresor med massor av bekvämligheter som till exempel:
Stora sköna fåtöljer
Stort benutrymme
Wi-Fi (gratis)
Eluttag
Toalett ombord
Möjlighet att sitta själv eller tillsammans med ditt sällskap
98% punktlighet

Kika in på Bus4you och se om deras priser och erbjudanden passar dina önskemål.

Åka tåg eller buss från Stockholm till Oslo

Det är ganska vanligt att stå och väga mellan att åka tåg eller buss till Oslo. Tåget kommer ju fram några timmar snabbare. Du kan vinna omkring 3 timmar på tåget men priset blir också mycket högre. Ponera att du kan åka löjligt billigt med buss mellan Oslo och Stockholm och tvärtom.

Det kan vara tal om många hundralappars skillnad och därmed kan bussresan tyckas mycket smartare. Pengarna du sparar kommer till god användning till mycket annat då du kommer fram!

Bekvämt på bussen

När du ska åka med buss mellan Stockholm och Oslo kan du resa mycket bekvämt. Bussbolagen erbjuder komfortresor med många viktiga bekvämligheter. Väljer du rätt får du:

  • Säten som går att vila i
  • Wifi
  • Underhållande media
  • Toalett på bussen

Dessutom ska du se till att åka med ett bussbolag som utbildar sina förare att köra säkert. Det är också något som bidrar till det lugn som du känner på bussen. Om du ska sitta på bussen med något enstaka byte under många timmars tid är det en fördel att den körs på ett jämnt och mjukt sätt.

Olika avgångsplatser

Det kan vara bra att veta att du kan ta buss från Stockholm till Oslo från olika avgångsplatser. Du kan åka från Cityterminalen såväl som från Arlanda flygplats. Det går normalt sett lite snabbare från flygplatsen. Cityterminalen ligger centralt i huvudstaden och är lätt att nå med olika färdmedel under dygnets olika timmar.

I Oslo kan du anlända till flygplatsen eller till bussterminalen. Du kan med andra ord vara enkelt att ta dig med buss till den norska flygplatsen om du vill det! Använd dig av en app för att alltid ha full koll på vilka avgångar som är aktuella för ditt res-datum eller nu akut.

Boka och köp biljetter med mobilen

Idag kan du enkelt boka och köpa biljett till buss mellan Stockholm och Oslo med din mobiltelefon. Med en app kan du smidigt få tag i din biljett. Du behöver inte sitta i telefonkö eller gå till ett biljettkontor för att ordna med bussresan.

Med appen kan du också ändra om biljetter då din resplan förändras. Det här spar tid och pengar. Det är något som bidrar till enkelheten att åka med buss mellan Oslo och Stockholm. Bussresan kan i vissa fall vara mycket smidigare än att åka tåg och flyg.

Som vi nämner ovan

Som vi nämner ovan
Kika in på Bus4you.se och se om deras priser och erbjudanden passar dina önskemål. Nettbuss är ett bussbolag som trafikerar ovan nämnda sträcka.