Buss mellan Göteborg och Kastrup

Det är enkelt och smidigt att flyga från Kastrup även då du bor i Göteborg. Du kan ta buss från Göteborg till Kastrup och komma fram bekvämt och effektivt. Med många avgångar är det lätt att hitta en lämplig resa som spar dig både tid och pengar.

  • Resan tar ca 4 till 4,5 timmar
  • Välj en bekväm buss med Wi-fi och toalett
  • Punktlighet är viktigt om du skall med ett flyg

Bussbolag som kör flygbuss mellan Göteborg och Kastrup

Ett bussbolag som trafikerar denna sträcka är Bus4you.se. De erbjuder väldigt bra priser på bussresor med massor av bekvämligheter som till exempel:
Stora sköna fåtöljer
Stort benutrymme
Wi-Fi (gratis)
Eluttag
Toalett ombord
Möjlighet att sitta själv eller tillsammans med ditt sällskap
98% punktlighet

Kika in på Bus4you och se om deras priser och erbjudanden passar dina önskemål.

Hur lång tid tar det?

Om du åker utan byte med buss från Göteborg till Kastrup kan du vara framme på mellan 4 till 4,5 timmar. Du åker från Nils Ericson terminalen och kommer fram till Kastrup flygplats utanför Köpenhamn där du kliver av vid den terminal som du ska resa från.

Det här är ungefär lika lång tid som det tar att åka med Öresundståg till Kastrup. Men det blir billigare och du sitter mycket bekvämare i ditt privata säte.

Resan är enkel och mycket bekväm. Du kan använda den till att vila, prata med sällskap eller kanske jobba tack vare tillgången till wi-fi på bussen. Du får förstås räkna med möjliga förseningar. Detta särskilt om du bokar in en resa under rusningstrafik.

De bästa bussbolagen som erbjuder resor till flygplatsen i Köpenhamn tar med förseningar i sina beräkningar. Det är ändå klokt att inte chansa och att välja en avgång som ger dig gott om tid till check-in.

Boka din biljett med mobilen

Det fina med bussresorna till Kastrup från Göteborg är att du kan boka direkt med din mobiltelefon. Det finns till och med möjlighet att göra så en kvart innan avgång! På samma sätt är det mycket smidigt när du ska åka hem igen.

Det går alldeles utmärkt att ta buss från Kastrup till Göteborg. Det är smidigt och billigt. Biljetterna är enkla att komma åt och du får många avgångar att välja från. Det kan kännas extra tryggt att veta att bussen finns där då du kommer fram med flyget!

Skönt att slippa ta bil till flygplatsen

Det är en stor fördel att slippa ta bil till flygplatsen då du ska flyga från Kastrup. Du slipper avgifter på Öresundsbron och för parkering på flygplatsen. Dessutom behöver du inte oroa dig för förseningar som kan uppstå just då du ska parkera bilen. För många känns det extra bekvämt att slippa köra själva och det särskilt när en hel familj med en massa bagage ska med.

Som vi nämner ovan
Kika in på Bus4you.se och se om deras priser och erbjudanden passar dina önskemål. Nettbuss är ett bussbolag som trafikerar ovan nämnda sträcka.