Bussar mellan Karlskoga och Arlanda

Det finns många anledningar att välja buss. Resan mellan Karlskoga och Arlanda flygplats tar cirka tre timmar och tjugofem minuter. Det är smidigt att åka buss och du behöver inte tänka på att boka parkering på flygplatsen, vilket annars är en kostnad som tillkommer. Du kan sjunka ner i den sköna, vadderade stolen och läsa eller lyssna på musik – för att sedan rulla upp framför terminalen.

Bussbolag som kör mellan Karlskoga och Arlanda

Ett bussbolag som trafikerar denna sträcka är Bus4you.se. De erbjuder väldigt bra priser på bussresor med massor av bekvämligheter som till exempel:
Stora sköna fåtöljer
Stort benutrymme
Wi-Fi (gratis)
Eluttag
Toalett ombord
Möjlighet att sitta själv eller tillsammans med ditt sällskap
98% punktlighet

Kika in på Bus4you och se om deras priser och erbjudanden passar dina önskemål.

Buss eller annat färdmedel

Det finns flera anslutningar från Karlskoga. Du kan också åka tåg, det tar ungefär samma tid som att åka buss, men med en väsentlig skillnad – du måste byta från buss till tåg på vägen och kanske släpa ditt bagage mellan färdmedlen. Naturligtvis kan du åka i egen bil, men då får du den extra kostnaden för parkering på Arlanda, och om du inte bokar en närliggande parkering landar du inte vid terminaldörren på en gång. Om det nu är lite bekvämlighet du önskar förstås.

Snabbt och lätt utan byten

Du åker från Karlskoga direkt till Arlanda flygplats, chauffören tar hand om ditt bagage och det enda du behöver tänka på är dig själv – och att kliva av vid terminaldörren. Somnar du i den behagligt vadderade stolen blir du väckt vid Arlanda.

För alla typer av resenärer

Om du ska åka på semester är det trevligt med bekvämlighet och att kunna fokusera på resan, kanske läsa på lite om resmålet eller ha dina tankar på annat håll. Det kan du göra här. Är det en arbetsresa kan du planera det kommande mötet, det finns plats för din laptop och naturligtvis tillhandahålls wi-fi kostnadsfritt.

Du erbjuds också:

  • Eluttag
  • Gott om benutrymme
  • Toalett
  • Valmöjlighet att sitta själv eller med resesällskap

Bussen fungerar även utmärkt om du reser med familjen. Barnen sitter bekvämt och kan ta en tupplur på resan.

Se till att du kommer iväg i tid

Bussen från Karlskoga är punktlig, vilket betyder att du kommer iväg i tid. Dock kan det finnas hinder på vägen utanför busschaufförens makt att ändra på dem, men oftast påverkar detta inte tidtabellen.
Ta gärna en avgång tidigare för att vara lite extra trygg, det är inte kul att sitta i bussen med bultande hjärta och titta på klockan. Du vill förmodligen kunna luta dig tillbaka och sjunka ner i den sköna stolen.

Vad kostar det att åka buss till Arlanda?

Du kan välja mellan bussbolagen och priset varierar beroende på avgång – men håll koll, det kan finnas riktigt fina priser runt tvåhundra kronor. Du kan också hålla koll på erbjudanden här på sajten, då kan du spara pengar på biljetten. Ibland kan det vara billigare att boka direkt via vår app, ta en titt på detta så att du är säker på att få det bästa priset.