Bussar mellan Helsingborg och Kastrup

Om du ska flyga från Köpenhamn kan du ta buss från Helsingborg till Kastrup. Resan går över Öresundsbron och tar inte mer än 1,5 timme. På vägen till flygplatsen kan du koppla av i bekväma säten. Bussen har plats för dig, ditt resesällskap och allt bagage!

  • Resan tar mindre än 1,5 timme
  • Välj en bekväm buss med Wi-fi och toalett
  • Punktlighet är viktigt om du skall med ett flyg

Bussbolag som kör flygbuss från Helsingborg till Kastrup

Ett bussbolag som trafikerar denna sträcka är Bus4you.se. De erbjuder väldigt bra priser på bussresor med massor av bekvämligheter som till exempel:
Stora sköna fåtöljer
Stort benutrymme
Wi-Fi (gratis)
Eluttag
Toalett ombord
Möjlighet att sitta själv eller tillsammans med ditt sällskap
98% punktlighet

Kika in på Bus4you och se om deras priser och erbjudanden passar dina önskemål.

Boka din biljett på nätet

När du ska flyga från Kastrup vet du antagligen om detta en bra bit i förväg. Du kan boka din bussbiljett direkt på bussbolagets hemsida. Det går att boka med mobiltelefonen men du kan också ringa för att få personlig hjälp.

Om du är ute i sista minuten ska du veta att det går att få biljett till en buss från Helsingborg till Kastrup en kvart innan den avgår. Det här är möjligt med modern mobilbokning och kan rädda din dag då det ska vara snabba puckar.

Lättare att åka med buss

Det är onekligen lättare att åka med buss till Kastrup från Helsingborg än att ta bilen. Det finns parkering på Kastrup men den kostar pengar. Dessutom får du ju betala för att åka över bron vilket kan leda till att resan med bilen till flygplatsen blir mycket dyr.

Med bussen sitter du bekvämt och allt bagage som ska med får plats i lastutrymmet. För resor med familj och vänner är det också väldigt trevligt att resa tillsammans på detta vis. Den som inte behöver köra kan vara med i samtal och också njuta av utsikten.

Snabbaste vägen till Kastrup

Det kan diskuteras om tåg eller buss till Kastrup från Helsingborg är snabbast. Om du åker med bussen över Öresundsbron är det liknande tider som gäller och du kommer ju fram direkt till den terminal som du ska åka från.

Detta i kombination med fördelaktiga priser gör att buss till flygplatsen i Köpenhamn är ett mycket bra val. Kika alltid på vilka avgångar som kan passa bäst och hur lång tid bussbolaget beräknar att bussresan kommer att ta.

När du ska hem igen

På vägen hem kan du också boka buss från Kastrup till Helsingborg direkt från flygplatsen. Det här är mycket bekvämt och du kan återigen använda din mobiltelefon för att boka biljetterna. Bussresan hem tar dig snabbt till Helsingborg C och du har gott om avgångar att välja från.

Som vi nämner ovan
Kika in på Bus4you.se och se om deras priser och erbjudanden passar dina önskemål. Nettbuss är ett bussbolag som trafikerar ovan nämnda sträcka.