Bussar mellan Göteborg och Oslo

Det tar inte mycket längre att åka buss från Göteborg till Oslo än från Göteborg till Malmö. Med en restid på omkring 3.5 timmar är det enkelt att åka buss till Norges huvudstad från den svenska västkusten. Om du inte vill köra bil eller flyga är bussresan ett utmärkt val med central avgångsplats.

Billiga och bekväma bussar

Ett bussbolag som trafikerar denna sträcka är Bus4you.se. De erbjuder väldigt bra priser på bussresor med massor av bekvämligheter som till exempel:
Stora sköna fåtöljer
Stort benutrymme
Wi-Fi (gratis)
Eluttag
Toalett ombord
Möjlighet att sitta själv eller tillsammans med ditt sällskap
98% punktlighet

Kika in på Bus4you och se om deras priser och erbjudanden passar dina önskemål.

Billiga bussar från Göteborg till Oslo

För många är det de fina priserna som gör att buss mellan Göteborg och Oslo blir det främsta alternativet. Att kunna åka billigt till Norge på detta vis får betydelse. Istället för att köra och leta efter parkering på flygplatsen eller i Oslo kommer du fram i lugn och ro.

Bussresor mellan Oslo och Göteborg, och tvärtom, är inte bara till för resenärer som reser i arbetet. Att kunna ta sig mellan städerna till ett attraktivt pris är av intresse för nöjesresenärer såväl som för de som har familj att besöka.

Bekväma moderna bussar

På den moderna bussen sitter du bekvämt. Ditt säte går att fälla ner så att du kan vila. Även om 3.5 timmar inte kan ses som en lång bussresa är det gott om tid för dig som behöver koppla av en stund. På bussen kan du släppa vardagen och bara njuta av att åka med.

Bussarna mellan Göteborg och Oslo har viktiga egenskaper som:

  • Wifi
  • Laddningspunkter för dina prylar
  • Toalett
  • Gott om plats för bagage

Det här är sådant som gör resan från Oslo till Göteborg, eller tvärtom, snabb och smidig. Du kan välja att se på utsikten på vägen eller ta en tupplur. Busschauffören kör mjukt och säkert så att du kan koppla av.

Arbeta på bussen

För resenärer som reser från Göteborg till Oslo i jobbet är det en fördel att kunna ta hand om jobb på väg. Det fungerar mycket bra med tillgång till nätet och god plats för medhavd dator. Du kan ju också kommunicera med email, chattprogram och vanlig telefon direkt från ditt säte på bussen.

Expressbussar till Oslo

Med expressbussar till Oslo går det snabbt och du slipper stopp på vägen. Det spar tid och gör det också enklare att räkna ut när du kommer att vara framme. Förseningar kan inträffa men det beror också en hel del på vilken avgång du väljer. Klok planering kan ge en snabbare tur som undviker de proppar som uppstår i och omkring städerna under rusningstid.

Boka biljett med app

Nuförtiden kan du sköta bokning av bussresa från Göteborg till Oslo med app. Med appen ser du genast vilka avgångar som är tillgängliga och när du kommer att vara framme. Du kan boka och köpa biljett som du sedan visar upp med din telefon.

Dessutom kan du hålla ett öga på eventuella förseningar. Det innebär att du slipper stå i onödan och vänta på bussen på busshållplatsen om den är försenad. Dessutom är det enkelt att boka om snabbt via appen då det behövs. Detta spar både tid och pengar för den som reser och gör det lättare för bussbolaget att planera sina tidtabeller på rätt sätt.

Som vi nämner ovan
Kika in på Bus4you.se och se om deras priser och erbjudanden passar dina önskemål. Nettbuss är ett bussbolag som trafikerar ovan nämnda sträcka.