Bussresor till Alperna

Bussresor till Alperna

Skidsemester i Alperna. Det är en dröm för många. Men tyvärr så förblir det bara en dröm för de allra flesta. Det kan vara saker så som tid, ork eller ekonomi som sätter stopp för möjligheten att åka. Men har man bara tid och ork så ska ekonomin inte vara något problem. Man kan nämligen åka på skidsemester till Alperna ganska billigt om man åker på en bussresa. Det blir oftast mycket billigare än med flyg. Särskilt om man har mycket skidutrustning med sig.

Lion Alpin är ett av alla de bolag som ordnar bussresor till Alperna. Deras turer startar vid Öresundsterminalen i Malmö. Men om man vill åka från någon annan ort så går det självklart bra att ordna med anslutningsbuss; antingen med Lion Alpins egna anslutningsbussar som utgår från Stockholm, Göteborg och Kalmar eller med något annat bussbolag beroende på vad som visar sig passa bäst. Lion Alpin reser för övrigt till flera olika skidorter i Österrike och Italien.

Avresan sker i alla fall från Malmö under fredagen och ankomst är på lördag morgon. Det vanligaste är att man stannar en vecka och åker hem igen på lördag eftermiddag en vecka efter ankomsten. Man kan välja mellan en rad olika hotell och priset beror till stor del på vilket hotell man väljer, men man kan räkna med ett pris på mellan fem och tio tusen kronor inklusive resa, boende med frukost och liftkort.

På bussresan är man tillåten att ta med en stor väska och ett skidfodral med ett par skidor, men om man frågar så kan det ibland gå att få ta med sig fler par skidor om det finns plats. Skulle det vara så att man inte har några egna skidor så går det självklart även att hyra framme på resmålet.

Hitta nästa bussresa smidigt och till bästa pris via Flixbus.se

Du bokar enklast bussbiljetter via FlixBus.se. Flixbus är bussbolaget med många välrenommerade bussföretag anslutna till sig. Detta bussbolag knyter idag ihop över 2000 resmål med hjälp av Sveriges största välrenommerade bussföretag. Svenska bussbolag som ligger anslutna till FlixBus.se är bland annat Ybuss, SwebusWärnelius Buss mm. Du kan också hitta bussresor utomlands till över 30 länder ifall du vill resa inom Norden och Europa.

Bussbolag som erbjuder Alpresor


Bad Gastein Alperna

Sts Alpresor

Boka din resa med nordens största arrangör av resor till Alperna STS Alpresor arrangerar skidresor till 19 skidorter i Alperna och USA med direktflyg och snögaranti. De är nordens ledande arrangör av konferens och nöjesresor till Alperna med drygt 50 000 årliga resenärer. Här kan du välja välkända skidorter som bland annat italienska Cervinia, Val gardena eller franska Val Thorens såväl som de ökända österrikiska Bad Gastein, St Anton, Saalbach och många fler. Boka färdiga paket med flyg och hotell eller flyg och hotell var för sig. För att få den bästa dealen kan du boka resan med en STS Alpresor rabattkod från Kupongerna.

Alpresor till: Österrike, Italien, Frankrike, USA
Hemsida: Alpresor.se


Lämna ett svar