Bussresor till Danmark

Det finns många bussbolag som erbjuder bussresor till Danmark, både reguljära resor och anordnade resor. Bolagen åker mest från de södra delarna av Sverige. Nettbuss ordnar regelbundet turer till huvudstaden Köpenhamn. Från i stort sett alla lite större städer kan man åka, så som till exempel Stockholm, Göteborg, Malmö, Ludvika, Borås, Jönköping, Helsingborg med flera. Även från Oslo i Norge kan man åka. De kör dock inte någon annanstans i Danmark än till Köpenhamn. Dock så är det ju Köpenhamn som är det allra mest populära resmålet när man ska besöka Danmark. I Köpenhamn kan man göra lite av varje. Staden kryllar av hotell, restauranger caféer och barer så att man alltid kan hitta något ställe man trivs på. Självklart finns det också ett stort utbud av shopping och nöjen i staden. Det finns till exempel massvis med museum och andra sevärdheter. När man väl är där så måste man nog också passa på att besöka den kända nöjesparken Tivoli, och varför inte Legoland också när man väl är i farten?

Läs mer om resan till Köpenhamn och hitta bussresor till marknadens bästa priser hos Bus4you.se.

Bussresor till Danmark

Bussresor till Köpenhamn via Nettbuss

Vill man åka med Bus4you.se från Stockholm så kan man resa antingen Fredag, Lördag eller Söndag. Man kan välja antingen att resa på morgonen och åka under dagen, eller åka iväg på kvällen så att man får sova på bussen och komma fram under morgonen efter. Bussresan tar 12 timmar om man reser på dagen, och en timme längre om man reser på natten. Biljetterna kostar 500 kr för en kvällsavgång och 400 kr för en morgonavgång. Enkelresa alltså. Även till exempel Swebuss erbjuder bussresor från Stockholm till Köpenhamn, men de ligger lite högre i pris; cirka 200 kr dyrare.

Ett bussbolag som trafikerar denna sträcka är Bus4you.se. De erbjuder väldigt bra priser på bussresor med massor av bekvämligheter som till exempel:
Stora sköna fåtöljer
Stort benutrymme
Wi-Fi (gratis)
Eluttag
Toalett ombord
Möjlighet att sitta själv eller tillsammans med ditt sällskap
98% punktlighet

Kika in på Bus4you och se om deras priser och erbjudanden passar dina önskemål.

Lindbergs buss är ett av de bolag som anordnar arrangerade resor, och deras resa går till ön Bornholm. Under somrarna så åker de iväg på en bussresa från Örebro till Bornholm där man får uppleva det allra bästa som den fantastiska ön har att erbjuda. Sommaren 2014 så sker resan mellan den 8:e och 11:e juli och kostar fyra tusen kronor per person. Alla kostnader för resan ingår i priset samt halvpension vilket betyder att man måste skaffa en del av maten själv.

Nettbuss dagliga bussresor till Köpenhamn

  • Oslo
  • Moss
  • Sarpsborg
  • Tanum, Uddevalla (Torp),
  • Göteborg
  • Helsingborg
  • Lund
  • Malmö.

Läs mer om resan till Köpenhamn och hitta bussresor till marknadens bästa priser hos Bus4you.se.

Lämna ett svar