Bussresor till Tyskland

Tyskland erbjuder mycket fin shopping och många populära städer. Huvudstaden Berlin är ett resmål som lockar fler och fler svenskar varje år med sin charm och ungdomliga stämning. Det finns många sevärdheter att besöka i Berlin, där man inte får missa saker så som Berlinmuren, Checkpoint Charlie och Riksdagshuset. Berlin har även många museum och ett aktivt nattliv med många pubar och uteställen. Det finns också ett gott utbud av musikaler och konserter.

Ramkvillabuss är ett av de bussbolag som erbjuder bussresor till Berlin. De anordnar fyra dagar långa resor till Berlin under våren och sommaren. Nästkommande resor är den 10-14 april respektive 1-4 maj. Resan avgår från Sävsjö redan 04:20 på morgonen, och man kan sedan kliva på i en rad olika orter som i tur och ordning är: Nässjö, Eksjö, Vetlanda, Korsberga, Knorrhult, Eketerminalen, Rottne, Växjö, Alvesta, Älmhult, Osby och Malmö. Resan fortsätter därefter till slutdestinationen Berlin. Därefter får man spendera två hela dagar och två halvdagar i Berlin innan det är dags får återresa. Priset för denna resa ligger på 3150 kr och alla kostnader för resan är inkluderade, plus frukost de tre morgnarna.

Reser man med Tjörnarps buss så kan man välja att åka till resmålen Spreewald och Dresden på en fyradagarsresa. Priset för en sådan resa är 3600 kronor och då ingår det mesta; även nästan all mat. Bussresan avgår från en rad olika orter i Sverige, som i tur och ordning är; Eslöv, Helsingborg, Hässleholm, Klippan, Kristianstad, Landskrona, Lund, Löddeköpinge, Malmö, Hörby, Höör, Perstorp, Sjöbo, Sösdala, Tommelilla, Trelleborg, Tyringe, Vinslöv, Ystad och Ängelholm. Resan spenderas sedan i Cottbus, Spreewald och Dresden under de fyra dagarna.

För den som är shoppingsugen så erbjuder Ramkvillabuss dagsturer för förmånlig shopping i staden Burg. Biljetter till de resorna kostar 620 kr på vardagar, och 670 kr på helger. Turen går från orterna Alvesta, Gottåsa, Älmhult och Osby, i den ordningen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *