Bussresor till Frankrike

Ska man åka till Frankrike så är det Paris som är det allra mest populära resmålet. Staden brukar ofta kallas romantikens huvudstad och den erbjuder otrolig shopping med många exklusiva klädaffärer för den kräsne och modeintresserade, massvis med charmiga caféer och restauranger som serverar obeskrivligt god mat samt självklart även en hel del bra hotell.

Billiga och bekväma bussar

Ett bussbolag som trafikerar denna sträcka är Bus4you.se. De erbjuder väldigt bra priser på bussresor med massor av bekvämligheter som till exempel:
Stora sköna fåtöljer
Stort benutrymme
Wi-Fi (gratis)
Eluttag
Toalett ombord
Möjlighet att sitta själv eller tillsammans med ditt sällskap
98% punktlighet

Kika in på Bus4you och se om deras priser och erbjudanden passar dina önskemål.

Det finns många olika bussbolag som anordnar bussresor till Paris, men ett exempel på ett sådant är Scandorama som erbjuder en 7 dagar lång resa där man förutom Paris även får besöka en del andra städer längs vägen. Man får välja mellan två olika hotell i Paris, och priset på resan beror på vilket hotell man väljer. Väljer man Hotel Victoria kostar resan 4295 kronor, men väljer man istället det lite lyxigare Hotel Ronceray Opéra så får man lägga till ytterligare tusen kronor. I övrigt så ingår allt i priset, även frukost alla dagar samt middag två av dagarna. Normalt så finns det mellan två och tre avgångar varje månad att välja på till dessa resor. Avgång sker från Malmö och därifrån åker man sedan vidare mot Tyskland och sedan till Bryssel där man får uppleva en intressant stadsrundtur innan bussen åker vidare mot Paris.

I Paris får man spendera tre heldagar, och när det börjar bli dags för hemresan önskar man nästan att man hade fått stanna längre. Det finns ju så otroligt mycket att göra och uppleva i Paris. Eiffeltornet får man ju absolut inte missa att besöka, och inte heller Louvren. Champs-Èlysées och Triumfbågen är också något man måste upplevt innan man lämnar Paris. Man bör definitivt också passa på att besöka några av de kända modehusen Prada, Luois Vuitton, Gucci och Calvin Klein för att bara nämna några.

På vägen hemåt så stannar bussen till vid staden Reims i norra Frankrike som är känt för sin champagnetillverkning. Där får man smaka på den berömda drycken och sen åker man vidare till Bochum där man övernattar på hotell innan man åker den sista biten (ca. 70 mil) tillbaka till Malmö dagen efter.

Som vi nämner ovan
Kika in på Bus4you.se och se om deras priser och erbjudanden passar dina önskemål. Nettbuss är ett bussbolag som trafikerar ovan nämnda sträcka.

Lämna ett svar