Bussresor till Frankrike

Ska man åka till Frankrike så är det Paris som är det allra mest populära resmålet. Staden brukar ofta kallas romantikens huvudstad och den erbjuder otrolig shopping med många exklusiva klädaffärer för den kräsne och modeintresserade, massvis med charmiga caféer och restauranger som serverar obeskrivligt god mat samt självklart även en hel del bra hotell.

Billiga och bekväma bussar – jämför priserna

Nettbuss.se och Flixbus.se är två riktigt bra och prisvärda bussbolag. Tillsammans trafikerar de i princip hela Sverige & stora delar av Europa. Jämför alltid dessa två bolagens priser när du skall resa någonstans. Om priserna är likvärdiga för en sträcka så rekommenderar vi alltid Nettbuss.se eftersom de har bekvämare säten och bussar än Flixbus.se

Det finns många olika bussbolag som anordnar bussresor till Paris, men ett exempel på ett sådant är Scandorama som erbjuder en 7 dagar lång resa där man förutom Paris även får besöka en del andra städer längs vägen. Man får välja mellan två olika hotell i Paris, och priset på resan beror på vilket hotell man väljer. Väljer man Hotel Victoria kostar resan 4295 kronor, men väljer man istället det lite lyxigare Hotel Ronceray Opéra så får man lägga till ytterligare tusen kronor. I övrigt så ingår allt i priset, även frukost alla dagar samt middag två av dagarna. Normalt så finns det mellan två och tre avgångar varje månad att välja på till dessa resor. Avgång sker från Malmö och därifrån åker man sedan vidare mot Tyskland och sedan till Bryssel där man får uppleva en intressant stadsrundtur innan bussen åker vidare mot Paris.

I Paris får man spendera tre heldagar, och när det börjar bli dags för hemresan önskar man nästan att man hade fått stanna längre. Det finns ju så otroligt mycket att göra och uppleva i Paris. Eiffeltornet får man ju absolut inte missa att besöka, och inte heller Louvren. Champs-Èlysées och Triumfbågen är också något man måste upplevt innan man lämnar Paris. Man bör definitivt också passa på att besöka några av de kända modehusen Prada, Luois Vuitton, Gucci och Calvin Klein för att bara nämna några.

På vägen hemåt så stannar bussen till vid staden Reims i norra Frankrike som är känt för sin champagnetillverkning. Där får man smaka på den berömda drycken och sen åker man vidare till Bochum där man övernattar på hotell innan man åker den sista biten (ca. 70 mil) tillbaka till Malmö dagen efter.

Som vi nämner ovan…

Kika in på Nettbuss.se och FlixBus.se och se vad de kan erbjuda och jämför de två bolagens priser

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *