Bussar mellan Stockholm och Malmö

Det finns flera fördelar med att ta bussen till Malmö från Stockholm eller tvärtom. Om valet står mellan att köra bil själv eller att åka buss har bussturen mycket att erbjuda. Ponera att du får fria händer och kan vila under resan. Dessutom sitter du bekvämt i en modern buss som har viktiga egenskaper som wifi.

Billiga och bekväma bussar

Ett bussbolag som trafikerar denna sträcka är Bus4you.se. De erbjuder väldigt bra priser på bussresor med massor av bekvämligheter som till exempel:
Stora sköna fåtöljer
Stort benutrymme
Wi-Fi (gratis)
Eluttag
Toalett ombord
Möjlighet att sitta själv eller tillsammans med ditt sällskap
98% punktlighet

Kika in på Bus4you och se om deras priser och erbjudanden passar dina önskemål.

Bussresa Stockholm – Malmö

Resan mellan Stockholm och Malmö med buss tar omkring 8 timmar om du åker med en expressbuss. Den här bussen kommer inte att stanna i städer som Göteborg. När du väljer en resa med stopp på vägen kan det bli tal om upp till 11 timmar. Då är det verkligen viktigt att du väljer ett bussbolag med bekväma och moderna bussar!

Åk till och från centrala hållplatser

Bland de fördelar som finns med att åka buss från Malmö till Stockholm och tvärtom finner vi att bussarna stannar centralt. För många innebär det att det inte ens behövs byte till vidare transport för att nå slutdestinationen.

Jämför detta med flyg till Arlanda som innebär byte till flygbuss för att nå staden. Bussen kommer in till centralen där det finns smidiga alternativ som stadsbussar och tunnelbana att åka vidare med om det behövs.

Res med rätt avgång för att spara tid

Ett tips är att jämföra olika avgångstider för att på så vis spara lite tid på resan. Om du reser ut från Stockholm till Malmö under rusningstrafik kan köer äta upp en hel del av restiden. Detsamma gäller bussarna från Malmö till Stockholm. Bussturen kan bli snabbare om den börjar då trafiken är lite lugnare.

Men bra bussbolag jobbar också med alternativa vägar och ett gott trafikstöd för att undvika att fastna i trafik. Det här är också sådant som kan spara tid och leda till att du upplever resan som lugn och behaglig.

Vad gör du på en buss under 8 timmars tid?

Det är en viktig fråga för du kan få mycket gjort på en modern buss mellan Stockholm och Malmö. Du kan till exempel jobba med hjälp av din mobila enhet eller en laptop. På bussen har du tillgång till wifi. Det blir många ostörda timmar där du faktiskt kan uppleva fin arbetsro.

Andra möjligheter inkluderar:

  • Luta dig tillbaka och vila, sov en stund i det bekväma sätet.
  • Dra nytta av underhållning som finns i bussens mediasystem.
  • Njut av utsikten på vägen genom landet!

En bussresa från Malmö till Stockholm på natten kan upplevas som mycket vilsam. Men även dagsturer ger dig goda möjligheter till att ta det lugnt och koppla av. Du kommer fram utvilad och har haft god tid till att koppla bort allt annat som inte blir möjligt på bussen. Det är något som kan ses som rena rama hälsan i en tid då vi stressar så mycket!

Boka smidigt med din telefon

Idag kan du boka din buss från Malmö till Stockholm, och tvärtom, med din mobila enhet. Du kan använda en app både för att boka och köpa biljett. Det spar tid och säkrar att du har full kontroll över vilken avgång som gäller för dig.

Som vi nämner ovan
Kika in på Bus4you.se och se om deras priser och erbjudanden passar dina önskemål. Nettbuss är ett bussbolag som trafikerar ovan nämnda sträcka.