Bussar mellan Eskilstuna och Arlanda

När du åker buss till Arlanda flygplats åker du naturligtvis från den vackra rödtonade järnvägsstationen. Resan kan inte börja bättre än framför denna vackra byggnad som invigdes redan 1877. Resan mellan Eskilstuna och Arlanda flygplats tar cirka två timmar och femton minuter. Det är enkelt att åka buss och du behöver inte tänka på att boka parkering på flygplatsen, vilket annars är en kostnad som tillkommer. Du kan sjunka ner i den sköna, vadderade stolen och läsa eller lyssna på musik, kanske Eskilstunabandet Kent – för att sedan rulla upp framför terminalen.

Ett bussbolag som trafikerar denna sträcka är Bus4you.se. De erbjuder väldigt bra priser på bussresor med massor av bekvämligheter som till exempel:
Stora sköna fåtöljer
Stort benutrymme
Wi-Fi (gratis)
Eluttag
Toalett ombord
Möjlighet att sitta själv eller tillsammans med ditt sällskap
98% punktlighet

Kika in på Bus4you och se om deras priser och erbjudanden passar dina önskemål.

Buss eller annat färdmedel

Det går också att åka tåg från Eskilstuna till Arlanda. Tåget kanske inte riktigt är lika bekvämt, det går dock ganska snabbt trots sina sju stopp på vägen. Naturligtvis kan du åka i egen bil, men då får du den extra kostnaden för parkering på Arlanda, och om du inte bokar en närliggande parkering landar du inte vid terminaldörren på en gång. Om det nu är lite bekvämlighet du önskar förstås. 

Snabbt och lätt utan byten

Du åker från det vackra stationshuset i Eskilstuna direkt till Arlanda flygplats, chauffören tar hand om ditt bagage och det enda du behöver tänka på är dig själv – och att kliva av vid terminaldörren. Somnar du i den behagligt vadderade stolen blir du väckt vid Arlanda.

För alla typer av resenärer

Alla kan åka med den bekväma bussen, familjen med barn såväl som par. Det är vilsamt. Om du ska åka på semester är det trevligt med bekvämlighet och att kunna fokusera på resan, kanske läsa på lite om resmålet eller ha dina tankar på annat håll. Är det en arbetsresa kan du planera det kommande mötet, det finns plats för din laptop och naturligtvis tillhandahålls wi-fi kostnadsfritt. Du erbjuds också:
-Eluttag
-Gott om benutrymme
-Toalett
-Valmöjlighet att sitta själv eller med resesällskap

Se till att du kommer iväg i tid

Med bussen från Eskilstuna kommer du iväg i tid och du kommer fram i tid. Dock kan det finnas hinder på vägen utanför busschaufförens makt att ändra på dem, men oftast påverkar detta inte tidtabellen. Ta gärna en avgång tidigare för att vara lite extra trygg, det är inte kul att stressa i sista sekunden med resväskan släpandes på ett hjul i svängarna. Du vill förmodligen kunna luta dig tillbaka och sjunka ner i den sköna stolen utan att tänka på klockan. 

Vad kostar det att åka buss till Arlanda?

Du kan välja mellan bussbolagen och priset varierar beroende på avgång – men håll koll, det kan finnas riktigt fina priser runt tvåhundra kronor. Du kan också hålla koll på erbjudanden här på sajten, då kan du spara pengar på biljetten. Ibland kan det vara billigare att boka direkt via vår app, ta en titt på detta så att du är säker på att få det bästa priset.