Bussresor till Ullared

Varuhuset Gekås i Ullared är ett av Sveriges mest kända varuhus. Där säljs alla möjliga typer av prylar som man kan tänkas behöva, och dessutom till väldigt låga priser. Varje dag så kommer tusentals besökare till varuhuset som omsätter flera miljoner kronor varje dag på alla shoppingsugna besökare. Det är dessutom många som reser väldigt långt för att ta sig till Ullared och Gekås eftersom att det är ett nöje bara i sig att få besöka det kända varuhuset. Men man får dock räkna med långa köer och mycket trängsel. Särskilt om man åker dit på en helgdag. Vill man undvika den värsta trängseln så bör man försöka att fara dit på en vardag. Då är det lugnare där, men ändå en hel del folk.

Hitta nästa bussresa till Ullared via Flixbus.se

FlixBus.se erbjuder billiga bussresor till Ullared från olika delar av Sverige. FlixBus.se är Ybuss, SwebusWärnelius Buss och många fler bussbolag samlade på en enda bokningssida.

Övrigt

Det finns många arrangörer av bussresor till Ullared i Sverige. Några av de större bussbolagen, till exempel Swebus, erbjuder resor till Ullared. Dock bara från orter i de södra delarna av Sverige. Men det finns gott om andra bussbolag som erbjuder resor till Ullared även från de norra och mellersta delarna av Sverige. Det är nämligen så populärt att besöka Gekås att det finns tillräcklig efterfrågan på bussresor till Ullared från alla delar av landet.

Vad en resa till Ullared kostar varierar ju självklart väldigt mycket beroende på varifrån man reser. Det kan räcka med ett par hundra kronor om man bor ganska nära medan det kostar betydligt mer om man bor väldigt långt därifrån. Sedan så måste man ju även spendera natten i Ullared om man bor långt därifrån, ifall det är så att man inte hinner köra båda vägarna på en och samma dag. Då blir det ju betydligt dyrare. Man bör också tänka på att det inte finns obegränsat med bagageutrymme i bussarna, så man kan trots allt inte förvänta sig att kunna köpa hur mycket som helst utan man kanske måste begränsa sig lite grann.

Reser man från Stockholm med Swebus går resan på 500 kr för en vuxen och 400 kr för en student eller pensionär. Bussresan går på måndag eller fredag mot Ullared, och hem kan man åka på söndag eller onsdag. Resan tar mellan tio och fjorton timmar och körs därför under natten, och man bör alltså helst ha lätt för att sova i bussen.

Från Göteborg är det ju betydligt närmare och resan tar bara lite drygt en och en halv timme. Därifrån kan man åka vid 7-tiden på morgonen och sedan åka hem vid 15-tiden, tisdagar eller lördagar. Det kostar 100 kr för en vuxen och 80 kr om man är student eller pensionär.

Priserna från och till Malmö är samma, men resan tar nästan dubbelt så lång tid, ungefär tre timmar. Från Malmö kan man åka klockan sju på morgonen för att sedan åka tillbaka kl. 16 på eftermiddagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.